20. obletnica delovanja Združenja zavarovalnih agencij

 

četrtek, 7.3.2019;
Hotel InterContinental v Ljubljani,
Slovenska cesta 59

Program druženja

9:30 – 10:00
Sprejem udeležencev

10:00 – 10:30
Nagovor predsednika Iztoka Pečnika in formalni del s podelitvijo priznanj

Predavanji

10:30 – 11:30
Digitalizacija v zavarovalništvu: Vpliv na produkte in prodajo – Frank Genheimer
(predavanje bo v angleščini in simultano prevajano v slovenščino)

11:45 – 12:45
Prihodnost človeka in družbe – digitalna ali analogna? – dr. Aleksander Zadel

12:45 – 14:00
Druženje in pogostitev v Bloom baru v pritličju hotela

Za smeh in povezovanje bo poskrbel Tin Vodopivec.

Prijavnica

Število deležencev je omejeno na 120.
 Kotizacijo v višini 39 EUR nakažite ob prijavi na TRR IBAN SI5 6 0215 0005 0727 695 (NLB d.d.), Združenje zavarovalnih agencij GIZ, Ulica Pohorskega Bataljona 14, 2000 Maribor.

Sodelovanje za prihodnost je poslanstvo našega delovanja. Verjamemo, da lahko skupaj aktivno sodelujemo pri oblikovanju slovenskega zavarovalnega prostora danes in jutri. Zavedamo se, da brez preteklosti ni prihodnosti in temu bo posvečeno praznovanje 20. obletnice delovanja Združenja zavarovalnih agencij. V smer integracije digitalizacije in komunikacije na področju prodaje zavarovanj bosta usmerjeni predavanji renomiranih predavateljev.

Dr. Aleksander Zadel

Dr. Aleksander Zadel je doktor psihologije, partner in direktor v podjetju Competo. Ukvarja se z razvojem kadrov, coachingom ljudi na najzahtevnejših pozicijah v gospodarstvu in javnem sektorju. Vodi delavnice s področja vodenja, motivacije in medsebojnega sodelovanja. Kot svetovalca ga najemajo domača in tuja podjetja, ki jim pomaga pri projektih razvoja tehnik vodenja, motivacije, kadrovske politike in razvoja osebnih ter managerskih potencialo v zaposlenih.

Frank Genheimer

Frank je generalni direktor in partner v švicarskem podjetju New Insurance Business. Podjetje nudi zavarovalnicam in partnerjem poslovno in upravljalsko svetovanje na strateškem in taktičnem nivoju. Frank redno predava in moderira dogodke, seminarje in delavnice v industriji finančnih storitev. Pred začetkom karirere svetovalca je enajst let delal v industriji življenjskih zavarovanj.